Middelfart 21. december 2023

 

Fontenay A/S overtager aktiviteterne i Gro-Tec ApS

Det er med stor glæde at vi nu byder Nils-Henrik Storck og Gro-Tec ApS velkommen i koncernen TESS Danmark A/S. Per 1. januar overtager Fontenay A/S alle aktiviteter i Gro-Tec ApS.

 

Både Gro-Tec ApS og Fontenay A/S leverer slanger og komponenter til industrien. Særligt inden for slamsuger, vandbehandling og bioenergi findes der store ligheder blandt de to virksomheder, deres kunder og produktsortiment. Fremover skal Fontenay A/S, med Nils-Henrik Storck på holdet, servicere kunder af Gro-Tec ApS.

Nils-Henrik Storck har i mere end 36 år serviceret kunder fra domicilet på Falster, og tiden er nu inde for Nils-Henrik til at afhænde ansvaret. Til glæde for TESS, Fontenay og alle Gro-Tec’s samarbejdspartnere vil Nils-Henrik fortsætte som konsulent i Fontenay A/S.

Overtagelsen af Gro-Tec ApS vil styrke Fontenay A/S position, særlig indenfor slamsuger-, vandbehandling- og bioenergibranchen. Det primære varelager flyttes planmæssigt til Middelfart, hvorfra kunder af Gro-Tec fremover tilbydes adgang til et endnu bredere produktsortiment og stort varelager, stadigvæk med dag-til-dag-levering. Fontenay A/S i Middelfart ligger strategisk tæt på motorvejen og det store, og let tilgængelige, varelager gør det oplagt for transportører at svinge ind forbi og tage varer med på vejen.

 

Gro-Tec ApS

Gro-Tec ApS er en specialforretning med udstyr til slamtransport, kloakrensning, gylleanlæg og gylleudlægning, og der er derfor mange ligheder til kunder og aktiviteter i Fontenay's slamsuger og bioenergi segment.

Fontenay overtager alle aktiviteter i Gro-Tec ApS

Nils-Henrik Storck og Michael Larsen giver hånd ovenpå underskrift af aftalen. I baggrunden står medarbejdere fra Fontenay A/S (fra venstre; Jimmy Thomsen, Christian Skov, Lars Olesen, Jimmi Kaehne, Uffe de Fontenay, Mathias Holm, Søren Olsen, Praviin Selvanayagam og Kent Hansen)

Styrker forretningen nationalt

Fontenay A/S er en del af TESS Danmark A/S. Med afdelinger i Frederikshavn, Esbjerg og Middelfart forsynes hele Danmark med industrislanger og alt i fittings, trykprøvning og anden relateret service. Fontenay er i branchen kendt for sin ”sving bare ind forbi” tilgang, som sikrer kunderne en god service, hurtig levering og minimal driftsafbrydelse.

Bag TESS Danmark A/S står TESS as som er et privatejet norsk selskab med globale aktiviteter. TESS er en af Europas største leverandører af slanger og tilhørende services. TESS’ værdigrundlag bygger på ordentlighed og uafhængighed. Med norske TESS AS i ryggen, er vi en del af en større koncern med mere end 1.400 medarbejdere og 140 afdelinger fordelt over hele verden. Du får sikkerhed, solid erfaring, kvalitet og adgang til et STORT varelager.

 

Pressekontakt
For mere information kontakt Nils-Henrik Stock, tlf. 2053 5920 – info@gro-tec.dk eller Michael Larsen, tlf. 8182 5910 - mil@tess.eu

Foto: af Mette Harbo Rasmussen (Fontenay)