Eksplosionssikring med flammefælder

I mere end 35 år har vi arbejdet med flammefælder til eksplosionssikring af procesanlæg og tankanlæg. Vi tør godt kalde os selv for danske eksperter. Hos os får du adgang til produkter i den bedste kvalitet fra verdensførende PROTEGO® men med dansk rådgivning i processen.

Vi er dansk eneforhandler af PROTEGO® flammefælder, og vi bærer derfor også binavnet Protego Danmark A/S. Vi har et godt samarbejde med Braunschweiger Flammenfilter, PROTEGO® og udover at være din danske rådgiver, inviterer vi dig gerne til undervisningsarrangement / seminar, så du er klædt godt på når det kommer til eksplosionssikring af jeres tankanlæg eller procesanlæg.

PROTEGO® er markedsledende producent af flammefælder og tryk- og vakuum ventiler i den absolut bedste kvalitet. PROTEGO® har i 70 år arbejdet med udvikling og fremstilling af flammefælder, tryk/vakuumventiler samt andet udstyr til tankanlæg. Varemærker som PROTEGO®, FLAMEFILTER® og FLAMMENFILTER® er igennem årene blevet et udtryk for kvalitet og funktionalitet.

Flammefælder til lagertanke, tankskibe, tankvogne eller lign.

Flammefælder benyttes når eksplosionsfarlige dampe transporteres, opbevares eller behandles OG der er en mulig tændkilde. Typisk anvendes flammefælder på tankvogne, tankskibe, lagertanke, kemiske processer eller lign. med opbevaring af f.eks. olie, benzin eller ethanol.

Når fartøjer, lagertanke og anlægsdele er eksponeret for eksplosiv atmosfære, sikrer man tanken med en flammefælde for at begrænse en eventuel eksplosion til et kontrolleret område, og forhindre en kædereaktion blandt mere tanke, tankskibe, tankvogne eller lign.

Typen af flammefælde afhænger af typen af eksplosion (kortvarig, eksplosion eller konstant, stabiliseret forbrænding), forbrændingsproces, medium og eksplosionsgruppe og under hvilket forhold flammefælden er installeret.

PROTEGO® flammefælder er produceret i overensstemmelse med den nye Europæiske standard EN 16852 og kommer med fuld ATEX certificering. De fås til eksplosiongrupperne IIA, IIB3 og IIC, i versioner tilpasset forbrændingstyperne deflagration, detonation og vedvarende brand.

Uanset om det er en End-of-line flammefælde, In-line deflagrationssikring eller in-line detonationssikring, du skal bruge, eller om det er en flammefælde til eksplosionssikring af raffinaderier, bioanlæg, spildevandsanlæg, tankstationer eller skibe, så lad os hjælpe dig med at finde rundt i begreberne og finde det produkt som sikrer jer bedst.

Ta’ dine kollegaer under armen og kom til seminar hos Fontenay

Har du, eller kender du nogen som har brug for at få genopfrisket sin viden om anvendelsen af eksplosionssikring? Så lad os finde en dag, hvor du og dine kolleger kan komme og høre mere om flammefælder og tryk-/vakuumventiler fra PROTEGO®.

Omfang og niveau tilpasser vi jeres behov, og du bestemmer om der skal være fokus på flammefælder, tryk-vakuumventiler, sugearm eller noget helt andet.

Vidste du at PROTEGO® har verdens største flow test center af sin art?

Her arbejdes med intern forskning og udvikling som sikrer korrekt videnskabelig måling af flow ved lavt tryk.

PROTEGO® Technology Center har desuden klimakamre til test af produkter under ekstreme forhold, kryogen test udstyr, saltspray kammer til test af produkter som benyttes under maritime forhold, ventil test udstyr, mekanisk værksted, laboratorium og elektrisk laboratorium som benyttes til at udvikle ny teknologi.

I PROTEGO® Research and Development, arbejder PROTEGO® ikke bare med fokus på egne produkter, men bidrager med ny og relevant viden til hele branchen.

Du er altid velkommen til at ringe til os

Uanset om du har brug for en slutsikring (deflagrationssikring) eller rødledningssikring (detonationssikring og deflagrationssikring) eller bare ønsker at få opfrisket din viden eller rådføre dig med en ekspert, så er du velkommen til at ringe til os til en snak. Du kan altid ringe på 7591 4955. Vi hjælper dig gerne.