Middelfart, 26. januar 2024

Montør søges til montering og trykprøvning af industrislanger

 

Kunne du tænke dig at blive en vigtig del af Fontenays slangeproduktion, som monterer og trykprøver industrislanger til transport af alt fra olie-benzin produkter til produkter fra fødevare- og den farmaceutiske industri?

 

Fontenay A/S Middelfart, TESS Middelfart

Om stillingen

Hos Fontenay A/S søger vi en dygtig kollega til vores slangemontage i Middelfart. Som en del af vores montageafdeling, vil du få 3 tætte kollegaer med fælles reference til lager-, logistik-, og produktionschef, Kent Hansen.

Du vil blive tilknyttet vores montageafdeling, hvor dine opgaver og dit daglige arbejde vil være meget alsidigt. Dine primære opgaver vil være:

  • Montering, trykprøvning og kvalitetskontrol af industrislanger, on- og offshore bunkerslanger, high-end PTFE slanger til fødevare- og farmaceutisk industri, brandslanger mm. Trykprøvning iht. forskellige normer, f.eks. ISGOTT.
  • Udstedelse af certifikater
  • Serviceeftersyn
  • Ekstern service og trykprøvning hos Hose Management kunder.
  • Om nødvendigt, agerer hjælpende hånd i lager og logistik.

Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har erfaring fra en tidligere montør eller operatørstilling. Alternativt har du måske en uddannelse som smed, maskinarbejder/maskinmester, mekaniker eller lign. Stilling. Det vigtigste er, at du har skruet hænderne godt på og ikke er bange for at tage fat.

Du arbejder løsningsorienteret og selvstændigt. Du motiveres af at gøre noget ekstra og kvalitetssikrer hellere dit arbejde en gang for meget, end en gang for lidt. Du skal have lyst til at repræsentere Fontenay og TESS i markedet og videreførelse af vores værdier om kvalitet, sikkerhed og god service skal være en naturlig del af dit arbejde.

Du skal minimum have B-kørekort. Gerne også BE-Kørekort og truckcertifikat, men disse er ikke et krav.

Du tilbydes…

Du bliver en del af en sund forretning og en god arbejdsplads. Du får 10 tætte og kompetente kollegaer som alle bidrager til et positivt arbejdsmiljø med stor trivsel. Du bliver også en del af TESS Danmark A/S som, udover Fontenay i Middelfart, består to andre afdelinger i hhv. Esbjerg og Frederikshavn.

Vi hjælper dig godt i gang med et grundigt introduktionsforløb med oplæring i produkter og løsninger, organisationen, systemer og de brancher vi bevæger os i.

Du tilbydes en fuldtidsstilling med funktionær lignende ansættelsesforhold med individuelt forhandlet gage. Vi har gode arbejdstider, som vil ligge fortrinsvis i tidsrummet 7.30-16.00. Der kan dog forekomme begrænset overarbejde i forbindelse med ekstern service og trykprøvninger hos Hose Management kunder.

Om Fontenay A/S

Fontenay A/S er en grossist virksomhed med placering i Middelfart. Vi bevæger os hovedsageligt indenfor tre primære områder: Slanger og slangetilbehør, udstyr til proces- og tankanlæg og udstyr til tankvogne. Du vil blive en del af ”slanger og slangetilbehør”, hvor vi sælger sikre- og tekniske slangeløsninger.

Vi er en del af TESS, som er en verdensomspændende koncern med mere end 140 afdelinger

TESS er en stor spiller inden for offshore industrien, hvor de leverer og monterer alt indenfor hydraulikslanger, bunkerslanger, pumpestationer og meget mere.   

Lyder det som noget for dig?

Så send din ansøgning og dit CV til kh@fontenay.dk. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til Kent Hansen på +45 5434 1423.

Vi afholder løbende samtaler og afslutter processen når vi har fundet den rette person.