Drejeled forlænger slangens levetid

Hos Fontenay finder et stort udvalg af produkter, hvis primære formål er at forlænge levetiden på din slange og øge fleksibiliteten. Vi sætter nemlig en ære i god kvalitet og gode løsninger, og vi holder af at levere slanger og tilbehør som holder længe. Og vi kan levere det hurtigt. Vi har nemlig et stort og velsammensat lager af produkter som forlænger slangens levetid, og som gør den meget mere fleksibel at arbejde med.

Med et drejeled aflaster du både slange, koblinger, og andre faste installationer, så de ikke overbelastes af vrid. Dermed giver du slangen en meget længere levetid og slangerne kan dermed udfylde deres fulde potentiale. Driftstop som følge af slangesvigt er dyrt, og skal så vidt det er muligt undgås.

Et drejeled gør også slangen meget mere fleksibel at arbejde med. Vrid i slangen er nemlig hårdt, både for slangen og for den som skal håndtere slangen.

Hos Fontenay rådgiver vi dig gerne, så du får en løsning der passer til dine ønsker og behov.

Drejeled til alle slangetyper

Drejeled, også kaldet ”swivel joints”, fås i forskellige mærker og materialer, afhængig af anvendelse. Drejeled kan monteres på alle typer af slanger til transport af væsker, f.eks. Rustfri stål slanger, PTFE slanger, gummi slanger, silikone slanger eller PVC slanger. Og kan anvendes ved transport af olie, benzin, vand, kemikalier, kemi, levnedsmidler eller fødevarer.

Herudover fås drejeled med mange forskellige gevindtyper, så uanset om der f.eks. er tale om BSPP gevind, BSPT gevind eller NPT gevind, så kan vi finde en løsning der passer til din installation.

Drejeled anvendes ofte i forbindelse med bundlæsning, pistolventiler eller andre koblinger eller installationer, hvor slangen flyttes jævnligt.

Todo, MannTek og Rotapoint drejeled

Vi har drejeled i forskellige mærker og størrelser. Drejeledene kommer med en viton pakning som standard, men fås også med blandt andet NBR-pakning eller EPDM pakning.

På lager har vi blandt andet:

  • Drejeled i størrelserne ¾”, 1", 1 1/2", 2", 2 1/2", 3" og 4".

  • Drejeled i Rustfristål, aluminium og messing.

  • Både Rotapoint, MannTek og Todo drejeled.

  • Drejeled til pistolventiler.

Rotapoint drejeled

Rotapoint drejeled fås i Aluminium (reinforced), Messing eller Rustfri stål 316. Drejeledets langsomt roterende bevægelser beskytter slangen så den også under højt tryk øger slangens fleksibilitet og beskytter slangen mod vridninger.

Et Rotapoint drejeled tåler op til 40 bar arbejdstryk og er oplyst med et temperaturområde på op til 180 °C.

Vi monterer og trykprøver slangen for dig

Vi har opbygget et stort lager af slanger, koblinger, drejeled, skueglas og andet sikkerhedsudstyr. Vi samler, monterer og trykprøver slangerne for dig her hos os i Middelfart. Det gør vi for at hjælpe dig hurtigt og godt videre. Hos os får du den komplette løsning. Ring til os på 7591 4955 eller send en mail på info@fontenay.dk.