Produktkataloger

Nedenfor finder du en samling af Fontenays produktkataloger. I katalogerne finder du et udvalg af vores industrislanger, slamsugerslanger, gyllelanger, og tilhørende koblinger og spulsedyser. Herudover også kompressorer, vakuumpumpter og oliekølere til både væsketransport, pulvertransport og slamsugertransport.

 


Slanger, koblinger, studse og andet tilbehør til
transportbranchen

Med dette produktkatalog har vi samlet et komplet sortiment af produkter inden for slanger og slangetilbehør til 1) olie- og benzin transport, 2) kemi- og levnedsmiddel transport, 3) pulvertransport og 4) Slamsuger-, tørsuger og bioenergi branchen.

Kataloget er i A5 og er nemt at have med i bilen.

Klik på billedet ovenfor, for at læse/downloade kataloget som PDF, eller udfyld formularen nedenfor for at få tilsendt kataloget i trykt udgave.

 

 

 

Store kanalspuledyser
til spuling af kloaker, rør og dræn.

Denne produktsamling er et tillæg til kataloget "Slanger og slangetilbehør til slamsugere, tørsugere og bioenergi". I dette tillæg finder du nogle af de højkvalitets spuledyser som vi har i vores sortiment. 

Du finder bl.a. rodskærer, vibrationsdyser, kameradyser og andre store spuledyser. 

Klik på billedet ovenfor for at læse eller downloade kataloget som PDF. 

 

 


Udstyr til tankvogne:
Kompressorer, vakuumpumper & oliekøler

Med vores nyeste katalog får du et overblik over vores standardsortiment indenfor lamelkompressorer, skruekompressorer og vakuumpumpter til væske- og pulvertransport, samt vores populære alt-i-en oliekøler som kan anvendes til alle kompressortyper og walking floor. 

Klik på billedet ovenfor at for læse eller downloade kataloget som PDF.