Demonstration af spuledyse sortiment

September 2022

 

Tak for opbakningen til demonstrationen af vores spuledyse sortiment - og for en rigtig god dag.

Den 21. september afholdte vi, med stor succes, "åbenhus arrangement", hvor vores leverandør af spuledyser KEG Kanalreinigungstechnik GmbH havde rullet sin produktbus i stilling, og sat dagen af til fremvisning af deres store sortiment i alt fra almindelige spuledyser til rodskærer, vibrationsdyser, rambodyser, sandslæder og kameradyser ("den seende dyse") og meget mere.

For at gøre demonstrationen mere spændende, stillede Norva 24 en spulebil til rådighed til demonstration af spuledyserne, så de også kunne ses i aktion. 

Vi var værter med morgenmad, grillpølser og eftermiddagskage. Et både hyggeligt og lærerigt arrangement med god opbakning fra såvel nye som eksisterende samarbejdspartnere, som vi kommer til at gentage igen en anden gang.  

 

Om KEG dyser

KEG Kanalreinigungstechnik GmbH er markedets eneste producent af spuledyser i rustfri stål. Spulehovederne dyses med stål- (standard), keramiske- eller keramiske titanium indsatser efter behov. 

Det særlige patenterede design af dysekanalerne giver en usædvandlig høj effektivitet og medvirker en blød bøjningen af vandstrålen som sikrer et udgående tryk på 97% af inputtet. Det giver en tydeligt hårdere stråle, mindre støv, bedre rengøring, lavere vandforbrug og hurtigere løste opgaver.

Vi håber vi ses den 21. september 2022.

Har du spørgsmål til arrangementet eller ønsker eller bidrag til arrangementet, så kontakt venligst Christian på telefon +45 7620 1281.