.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forhandler af PROTEGO® i mere end 30 år

Igennem mere end 30 år, har Fontenay A/S været dansk eneforhandler af PROTEGO® flammefælder, ventiler og andet tankudstyr. Vi har igennem årene opbygget et utroligt godt samarbejde med Braunschweiger Flammenfilter, PROTEGO® og desuden et stort og unikt branche og produktkendskab til sikkerheds- og eksplosionssikringsudstyr til proces- og tankanlæg. 

Find et udpluk af vores produktsortiment fra Protego her

Om Braunschwieger Flammenfilter

Braunschweiger Flammenfilter, PROTEGO®, har igennem de sidste næsten 70 år arbejdet med udvikling og fremstilling af flammefælder, tryk/vakuumventiler samt andet udstyr til tankanlæg. Igennem denne periode har de gjort varemærker som PROTEGO®, FLAMEFILTER® og FLAMMENFILTER® til synonymer for kvalitet og funktionalitet og er i dag verdens største producent af flammefælder og tryk-/vakuum ventiler. 

PROTEGO® er teknologiske ledere inden for deres ekspertiseområde. Bag et PROTEGO® produkt, står en stor global virksomhed med eget Research & Development Center, PROTEGO® Technology Center, og stor forsknings kapacitet som igennem mange år har arbejdet på at forbedre sikkerheden og den globale viden på området.  

 

PROTEGO® technology center 

Protego® står for kvalitet og sikkerhed. Protego® har verdens støreste flowtest anlæg af sin art, hvilket er et uundværligt værktøj til intern forskning og udvikling. Alle Protego® ventiler og flammefælder er flowtestet inden levering. Det er din sikkerhed for at du får en driftssikker løsning i bedste kvalitet. 

Low pressure measurement systems, climate chamber, cryogenic test bench, salt spray chamber, valve test bench, mechanical workshop, laboratory and electrical laboratory.

Læs mere om PROTEGO® technology center her

 

Verdens største flow test anlæg

Saltsprays kammer

Klimakammer (-70°C til +150°C)

Kryogen testbænk

PROTEGO® test site (til eksplosions- og brand test)

In-line deflagrations- og detonations test

In-line deflagrations- og detonations test

Atmosfærisk deflagrations test
atmospheric deflagration tests

Vedvarende forbrændingstest
Endurance burning tests

 

 

 

 

 

 

.