Slangetromler til brug i industrien

Hos os finder du robuste og driftssikre slangetromler med lang levetid. Vores slangetromler er til brug i industrien, hvor der stilles store krav til lang og problemfri levetid.

Vores slangeopruller er specielt udviklet til industrislanger til brug for olie, vand og trykluft, og fås både i kunststofbelagt stål / pulverlakeret stål og rustfri stål afhængig af behov. Uanset materiale, får du en slangetromle i god, solid kvalitet med simpel vedligeholdelse.

Automatisk slangeopruller

Vores standard slangetromler er med automatisk slangeoprul med fjeder indtræk. At tromlen er selvoprullende, betyder at du slipper for det tunge og manuelle arbejde, der normalt er i at håndtere slangen.

Monteres på væg, gulv eller loft

En slangetromle fra vores ”Hubareel” serie, kan efter eget ønske monteres på væg, på gulv eller i loftet. Slangetromlen kan også monteres på drejbar konsol.

Dit valg af slangetromle afhænger af hvilke slanger du bruger

Vores ”standard” slangeruller fås så de passer til slangedimensioner fra ½” til 1 ½”, men kan også fås til større slanger. Det er muligt at montere slangestyr med slangestop på slangeoprullerne.

Har du brug for hjælp til at finde ud af hvilke slangetromle du skal vælge, så ring til os. Vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige løsning.

Brug for hjælp? Ring +45 7591 4955