Vi har et stort lager af koblinger til brug i industrien, produktion, landbrug og transport. Mange af koblingerne findes i alle størrelser og materialer, og kan leveres fra dag til dag.

Uanset om du skal transportere olie, benzin, let kemi, hård kemi, tørstoffer, vand, levnedsmidler/fødevarer eller noget helt andet, så har vi en kobling der passer til.

Du kan købe koblingerne enkeltvis eller koblingerne kan monteres på en slange. Såfremt de monteres på en trykslange, er slangen trykprøvet ved levering. Alle vores slangekoblinger er af højeste kvalitet og designet til at være hurtige, pålidelige og sikre - med fokus på både miljø- og personsikkerhed.Dermed er du sikret både høj kvalitet og hurtig levering!

TW koblinger – Tankvognskoblinger

Vi har et stort lager af tankvognskoblinger i messing, aluminium og rustfri stål. TW koblingerne anvendes ofte i slamsugerbranchen og på tankvogne i forbindelse med transport af olie/benzin eller kemikalier. Er der tale om transport af aggressive kemikalier anbefaler vi vores E-CTFE halar® coated koblinger, og er der tale om transport af saltsyre til fødevare- og pharmaindustrien kan vi anbefale vores tankvognskoblinger i PTFE-lined rustfri stål, som er et fødevaregodkendt alternativ til E-CTFE halar® coating.

TW koblingerne er normfaste iht. EN 14420-6 og DIN 28450.

Serien af tankvognskoblinger består af en MK hunpart (slangepart, som består af en kronring og spændering), VK hanpart (tankpart / kurvestykke), MB blinddæksel (hunpart) til montering på VK hanpart kobling, og VB prop (hanpart) til montering på MK hunpart kobling.

Vi har desuden montagenøgler på lager, samt profilpakninger, fladpakning, O-ringe og beskyttelsesringe i NBR, PUR, Viton, CSM, Silikone, PTFE, EPDM og polyamid.

Cam Arm - Camlock koblinger

Cam Arm / Camlock er en af de mest udbredte koblingssystemer i verden. De er lette og hurtige at håndtere, hvorfor de også kaldes lynkoblinger. Camlock serien består af en hanpart og en hunpart, som presses sammen og låses vha. to arme på hunparten. Armene sikres i låst position med to splitter.

Camlock koblingerne er fremstillet iht. EN 14420-7 / DIN 2828 og den amerikanske standard MIL-A-A-59326A og findes i forskellige typer med indvendig gevind (hanpart) og udvendig gevind (hunpart) samt med slangestuds. De fås i rustfri stål (AISI 316), messing, aluminium og polypropylen. Vi er lagerførende i det mest anvendte dimensioner og kan levere fra dag til dag.

Koblingerne kategoriseres som type A (hanpart med indvendig gevind), type AFF (hanpart med indvendig gevind og gevindpakning), type B (hunpart med udvendig gevind), type C (hunpart med slangestuds), type D (hunpart med indvendig gevind), type DFF (hunpart med indvendig gevind og gevindpakning), type E (hanpart med slangestuds), type F (Hanpart med udvendig gevind), type DC (hunpart støvdæksel) og type DP (hanpart støvprop).

Storz koblinger

Storz koblinger er en serie af lynkoblinger som typisk monteres på brandslanger til transport af vand. Til forskel fra andre typer af koblinger, kan Storz koblinger samles med enhver anden Storz kobling, og serien består derfor ikke af en han- og hunpart. Serien af brandslangekoblinger indeholder bl.a. fastkoblinger, drejbare koblinger, koblinger med slangestuds, overgangsstykke, klemring, slutdæksel, pakninger, sikringsbånd (gult) eller i gummi og klapbart monteringshåndtag/værktøj.

Storz koblingerne kan leveres løst, monteres med spændebånd eller bindsles på brandslangen/vandslangen. For at sikre hurtig levering af slanger, monterer vi selv koblingerne på slangerne. Alle monterede trykslanger trykprøves inden afsendelse.

Stort lager af andre koblingstyper

Vi har et stort lager af koblinger, i alle materialer og til alle formål. Udover tankvognskoblinger, Cam Arm koblinger og Storz koblinger har vi også Guillemin koblinger (den symmetriske kobling eller ”den franske kobling” iht. EN 14420-8), klokoblinger (europæisk luftkobling iht. DIN 3489 med kloafstand på 42mm - fås også til damp.), Snabb koblinger, Perrot koblinger (vand, gylle og hårdt slidende materialer), Bauer koblinger (til nem og hurtig tømning og påfyldning af vand og gylle), Storz kobling (lynkobling som typisk monteres på brandslanger til vand), kornkoblinger, tørgodskoblinger (DISAB® koblinger til transport af tørstoffer), mejerikoblinger iht. DS eller DIN standarden og TODO-Matic® Dry-break® tørkoblinger.

Færdigsamlede overgange

Vi samler koblingerne for dig, uden at det koster noget. Bestiller du alle dele hos os, så kan vi samle overgangene så du slipper for selv at bøvle med det. Findes typen af overgang ikke i vores system i forvejen, så kan vi oprette den, så det er nemt for dig at genbestille næste gang behovet opstår.

Spuledyser

Udover koblinger, har vi også et udvalg af spuledyser/kloakdyser i rustfri stål, bl.a. til brug på kanalspuleslangen i gummi eller termoplast. I vores standard sortiment har vi kanalspuledyser, kugledyser, rotor dyser, standarddyser, æggedyser, søgedyser, torpedo dyser, trekantdyser og rodskærer. Dyserne fås i alle størrelser.

Vi sidder altid klar til at hjælpe…

Koblingerne kan enten monteres på en slange eller købes ”løst”. Trykslanger som er monteret hos os, trykprøves altid inden afsendelse.

Vi sidder altid klar til at hjælpe, så har du brug for hjælp til at finde den rigtige kobling, så ring eller skriv til os. Vi svarer altid. Du kan også altid svinge ind forbi os i Middelfart.