Udstyr til tankvogne

Gennem mere end 25 år har Fontenay – udover slanger og slangeløsninger - været forhandler af Gardner Denver kompressorer og oliekølere til tankvogne. Bliv klogere på hvad vi kan tilbyde af udstyr til tankvogne, her!

Kvaliteten af vores produkter er i højsædet, når det kommer til vores udstyr til tankvogne. Vi ved nemlig, at funktion og kvalitet skal være i orden, når der skal transporteres olie, kemi og levnedsmidler.

Leder du efter udstyr til rustfrie tankbiler og containere til transport af disse elementer, kan du altså være sikker på at finde gode, solide produkter hos os. I sortimentet finder du brands som Gardner Denver, Fort Vale og Perolo.

Kompressorer og oliekølere fra Gardner Denver

Vi har specialiseret os i kompressorer og oliekølere i den absolut bedste kvalitet fra Gardner Denver Drum. Kompressorens primære funktion er at gøre pulver, granulater og piller ”flydende”, og du kan med fordel bruge den til aflæsning som alternativ til en pumpe.

Af Gardner Denver finder du også produkter til optimering af ”payload” - altså reduktion af bilens vægt, så den kan transportere mere uden at overskride den tilladte vægt for hele bilen. I opbygningen af tankvogne er payload helt essentielt. Jo mindre selve bilen vejer, des mere kan der transporteres, og dermed øges effektiviteten og indtjeningsmulighederne for chaufførerne.

Lamelkompressor som alternativ til dyr pumpe

Lamelkompressoren fra Gardner Denver er også en del af vores sortiment. Den anvendes til overflytning af flydende effekter, fx kemikalier, syre, levnedsmidler. En lamelkompressor kan være et super alternativ til en dyr og tung pumpe, og den kan nemt monteres på bilen. Den kræver meget lidt plads, og så fås den desuden med en hydraulik motor for endnu nemmere montering.

Driftsikker og oliefri skruekompressor

Vores skruekompressor er en yderst driftssikker løsning, og så er den oliefri. Den kan benyttes til aflæsning af bulkmateriale såsom sand, plastgranulat, cement, pulver, foderstoffer og mel. Alle vores kompressorer er højtydende og kan flytte op til 1000 m3 i timen.

Hydrapak oliekøler i den bedste kvalitet

Hos Fontenay finder du også en letvægts alt-i-én-oliekøler i den absolut bedste kvalitet. Den er yderst velegnet, hvor pladsen er trang, og du ønsker at undgå en stor og tung olietank. Hydrapak cirkulerer og nedkøler olien så du kan nøjes med oliekølerens integrerede oliebeholder på 11 liter.

Du kan med fordel benytte den i forbindelse med lamelkompressorer (fx GD150 eller GD175), skruekompressorer (fx XK 12 eller XK 18) eller walking floor. Nogle andre fordele ved hydrapak oliekøleren er:

  • Den vejer kun 17 kilo uden olie.

  • Du får hydraulisk trukket blæsemotor (som ikke kræver EL).

  • Vælg mellem 200 bar (100 l/min) eller 300 bar (140 l/min).

  • Den kræver meget lidt plads, nærmere bestemt 340 x 607 x 375 mm.

  • Der er skueglas til at kontrollere olieniveauet.

Altid hurtig på e-mail og telefon

Hos Fontenay er vi stolte af vores kundeservice, for her yder vi nemlig det absolut bedste, vi kan. Vi er altid hurtige på både e-mail og telefon, så hvis du har spørgsmål, skal du ikke tøve med at tage kontakt.

Sebastian Kongslund Nielsen har det primære ansvar for udstyr til tankvogne, og han har mere end 10 års erfaring med produkterne. Hvis du vil have stensikre ekspertråd, kan du kontakte ham på e-mail: skn@fontenay.dk eller telefon: 7620 1283.

På glædeligt genhør!