Kvalitets tørkoblinger på lager

Tørkoblinger er en serie af koblinger, også kaldet Dry Disconnect Couplings, som er designet til de mest krævende medier, herunder saltsyre. Tørkoblingerne er kendt verden over for pålidelige og sikker transport af farlige væsker og gasser, og anvendes de steder og til transport af de medier, hvor spild ikke kan risikeres. Tørkoblingerne er særligt velegnede til transport af væsker, olie-benzin, ammoniak, kemikalier og gas. Koblingerne er fremstillet iht. Nato Stanag 3756, hvilket gør dem yderst anvendelige mange steder i industrien, bl.a. i forbindelse med procesanlæg, på tankbiler og ved pharmaceutiske og petrokemiske industrier.

Tørkoblingernes vigtigste egenskab er at den lukker 100% tæt, så der ikke er risiko for spild af aggressive væsker ved sammenkobling og frakobling, derved sikrer du både dit materiale, dine medarbejdere og miljøet omkring.

Serien ”Dry Disconnect Couplings” består af:

  • Slangepart med gevindtilslutning

  • Slangepart med flangetilslutning

  • Tankpart med gevindtilslutning

  • Tankpart med flangetilslutning

  • Dæksel og prop til tørkoblinger

Hver kobling fås i Rustfri Stål (AISI 316), Messing eller Aluminium og med Viton®, NBR, EPDM, Kalrez® (FFPM/FFKM) eller Chemraz® (FFKM/FFKM) pakninger.

Koblingerne kan konfigureres efter ønske, og kan f.eks. fås med selektivitet, for entydig sammenkobling så der ikke risikeres sammenkobling og blanding af forskellige væsker.

På vores lager findes de mest brugtekoblinger i de mest anvendte materialer. Det betyder hurtig levering.

Udover Dry Disconnect Couplings er vi også leveringsdygtige i Dry Gas Couplings, Dry Aviations Couplings og Dry Cryogenic Couplings.