Middelfart 16. maj 2022

 

Maj 2022 er jubilæumsmåned hos Fontenay A/S

I maj måned har vi ikke bare ét, men to jubilæer at fejre.

Vi er så heldige at have medarbejdere der har været her i mange år. Og så sker det jo, at de skarpe hjørner rundes. Kent kunne 1. maj fejre 10 års jubilæum. Udover Kents fantastiske indsats er det den 16. maj 30 år siden at Uffe startede op som selvstændig. 

 

Uffe de Fontenay fejrer 30 års jubilæum

Den 16. maj er det 30 år siden, at Uffe startede som selvstændig forhandler af slanger og sikkerhedsudstyr i det, der kort efter blev til Fontenay.

Uffe startede på Snaremosevej i Erritsø på 127 kvm. Efter at være vokset ud af flere Fredericia lokaliteter, rykkede Fontenay i 2008 over bæltet til Middelfart. Uffe startede i tankvognsbranchen tilbage i 1973, som "fejedreng" hos Fredericia Tankvognsudstyr, og har været i branchen siden.  

Over tid er der naturligvis arbejdet med produktsortimentet og forretningsområderne, men sjovt er det, at Protego®, som vi stadigvæk forhandler idag, også var et af kerneprodukterne i opstarten for 30 år siden sammen med kompositslanger. 

Fontenay A/S er solgt, men intet har ændret sig

Trods det nylige salg af Fontenay A/S, er Uffe stadigvæk ansat i Fontenay A/S.
I møder Uffe helt som I plejer, og vi har heldigvis glæde af Uffe længe endnu. 

TILLYKKE Uffe med dit 30 års jubilæum.
Det er lykkedes dig at opbygge en god, sund og solid forretning og en fantastisk arbejdsplads. 

Kent Hansen fejrer 10 års jubilæum

Som lagerchef har Kent en meget central rolle her hos Fontenay. Kent er yderst værdsat af både kunder og kollegaer, og kendes for hans altid gode humør, omsorgsfulde og imødekommende personlighed og for god, tro og pålidelig arbejdsmoral igennem mange år.

TUSINDE TAK for din ekstraordinære indsats igennem de sidste 10 år. Ikke mange virksomheder kan prale med at have en så pålidelig medarbejder der gør så meget for sine kunder og kollegaer.