Middelfart 16. februar 2022

Nu kan du bestille dine varer online...

Nu kan vi præsentere vores nye webshop. Med et personligt login kan du se dine nettopriser på hele vores online sortiment, bestille varer og gemme ordrekladder til hurtig genbestilling. Du kan også bruge vores "hurtig tilføj" funktion til at ligge de varer i kurven som du allerede kender varenumrene på.

Bestil varer ved at taste jeres egne varenumre

Er jeres varenumre registreret hos os, kan du i "hurtig tilføj" indtaste jeres egne varenumre. På den måde kan du hurtigt og let afgive din bestilling, uden at kende vores varenummer. Er jeres varenumre ikke allerede oprettet, så kontakt os, så tilføjer vi dem, så du kan få det optimale ud af vores funktioner.

Gem dine foretrukne leveringsadresser

Vi har oprettet de meste brugte afdelingsadresser for jer. Har du andre leveringsadresser som du foretrækker at bruge kan du gemme dem, så du ikke skal taste leveringsadressen hver gang.

Personlig ordrehåndtering

Vi slipper ikke tøjlerne. Alle ordrer som kommer ind via webshoppen gennemgåes af vores sælgerteam. Vi bestræber os på at gennemgå alle ordrer med henblik på at fange eventuelle fejl eller mangler på færdigkonfektionerede slanger.

Vi har ingen "no-reply" mails. Så hvis du kommer i tanke om ændringer til din ordre, så kan du altid "besvare" din ordrekvittering. Du kan også altid ringe.

Brug notat-funktionen

På både varelinjerne og ordren er der en notatfunktion. Vi læser ALTID notaterne, så brug dem endelig. Skulle der være varer som du ikke kan finde online, kan du tilføje dem ved at skrive en kommentar. 

Teknisk support

Har du brug for teknisk support, kan du ringe på telefon +45 76201282 eller sende en e-mail til mhr@fontenay.dk

 

OPRET LOGIN?

Du kan oprette et login på nedenstående links. Vi behandler den lynhurtigt og du modtager dine oplysninger på mail når de er klar.

Allerede kunde? Opret login her

Ny kunde? Angiv debitoroplysninger her