Slanger til den farmaceutiske industri

Hos os er du sikker på, at få en slange der lever op til de ekstreme kvalitets- og dokumentationskrav der stilles til medicinalindustrien. 

For at sikre jer en stabil drift, har vi opbygget et lager af levnedsmiddelgodkendte slanger og koblinger, som vi selv monterer så de passer til den opgave som slangen skal løse. Vi trykprøver slangen, og leverer certifikater og fuld dokumentation med på slangen.

 

PTFE-slanger, Rustfri stål bælgslanger og ATEX slanger på lager

Hos os finder du et stort lager af nogen af de slanger, som der stilles de aller skrappeste krav til. F.eks. PTFE(Teflon®)-slanger med tilhørende PTFE-linede koblinger (jf. FDA & EC 1935/2004) eller vores rustfri stålslanger (med 3.1 certifikat). Har du brug for en ATEX godkendt aflæsseslange eller CIP-/SIP-slange, så har vi også det.

 

Specialfremstillede studse

Er den løsning du søger ikke i vores "standard program", så får vi den lavet til dig. Du får et færdigt, komplet og fuldt dokumenteret produkt klar til brug uden at skulle bruge tid på koordinering og papirarbejde. 

Har du brug for hjælp?

Så kontakt Praviin, som er ansvarlig for slanger og slangetilbehør til den farmaceutiske industri.

Praviin Selvanayagam

Technical Project Manager
Ingeniøruddannet projektleder

+45 7620 1284
pse@fontenay.dk

Fontenay PTFE slanger

Fontenay PTFE slanger med 304 rustfri stålflet er tilgængelige med glat eller korrugeret inner liner og konform iht. EC 1935/2004 og FDA 21 CFR § 177.1550.

Slangerne har et temperaturområde fra -60°C til +260°C op til 175 bar afhængig af dimension og medie og er tilgængelig i dimensionerne fra ¼” til 2”.

Fontenay PTFE slanger med stålflet leveres færdigkonfektioneret med et utal af koblingsløsninger til ethvert formål.

High-end PTFE

 

marsoflex® er verdensførende indenfor slangeløsninger til den farmaceutiske og kemiske industri. Deres PTFE slanger har et temperaturområde fra -60°C til +260°C op til 32 bar afhængig af dimension og medie der transporteres.

PTFE slangerne er tilgængelige med en glat eller korrugeret inner liner og fås også i en sort antistatisk variant iht. ISO 8031.

marsoflex® PTFE slanger fås med en lang række forskellige covers til ethvert miljø og medie.

  • Stainless Steel cover 316L & 304 [B1]
  • Polypropylen flet [PP] i blå og sort [B6]
  • High resistance PVDF flet
  • Sort gummi cover [B1Gum]
  • Motificeret syntetisk flet [B3]
  • Special pyro heat protection [PY] up to 260°C
  • Silikone cover smooth [B1Sil]

marsoflex® PTFE slanger er konforme iht. EC 1935/2004, FDA 21 CFR § 177.1550, BfR.

marsoflex® PTFE slanger leveres færdigkonfektioneret med et utal af koblingsløsninger til et hvert formål.

 

PTFE slanger med "kink protection"

Kink protection

marsoflex® PTFE slanger kan leveres med ’kink protection’ der aflaster slangen ved koblingen og sikrer en lang levetid.

Takket være den elektriske ledningsevne kan marsoflex® kink protection uden problemer bruges på eksplosionsfarlige områder.

 

SIP / CIP slanger

SIP / CIP slanger

marsoflex® 300SIL PTFE er målrettet Pharma, food og kemi industrien. Slangerne er særdeles velegnet til SIP/CIP funktioner, hvor slangens fleksibilitet og rengøringsvenlige silikone cover kommer til sin ret.

300SIL PTFE slanger har et arbejdsområde fra -40°C til +150°C op til 10 bar afhængig af dimension og temperatur og PTFE inner lineren er phthalat-free og kompatible iht. FDA 21 CFR 177.1550, USP XXXVI class VI, ISO 10993 sections 5,10, 11:2009, EC 1935/2004 og 10/2011, 3A Sanitary Standard Class II

 

Tilbehør