Slamsugning, tørsugning & højtryksspuling

 

Der er høje krav til slangernes fleksibilitet og slidstyrke, når det kommer til slamsugning, tørsugning og højtryksspuling. Og de skal være let at håndtere og arbejde med. Derfor har vi sammensat et sortiment, som rummer alt det, du skal bruge.

Ved at scrolle længere ned på siden finder du en samling af de produkter som vi kan anbefale til dig, som f.eks. er slamsugerchauffør eller tørsugerchauffør:

- Kanalspuleslanger og spulehoveder til kloakspuling
- Fleksible PVC sugeslanger
- Kassetteslanger
- Kompositslanger
- Olieslanger
- Materialetransport og tørsugerslanger
- Fladliggende trykslanger
- Vandslanger
- Koblinger, studse og andet tilbehør

Søger du produkter som ikke findes her, så hører vi gerne fra dig. Vores lager i Middelfart rummer industrislanger og koblinger til et hvert formål.   

Ønsker du at høre mere om vores produkter og priser?
Så udfyld formularen nedenfor. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

 

Har du brug for hjælp?

så kontakt Kent, som er ansvarlig for
alt til slamsugning, tørsugning og højtryksspuling.

Kent Hansen

Lagerchef

+45 7620 1288
kh@fontenay.dk

 

Slamsuger Katalog

Vi har samlet et omfattende udvalg af produkter inden for slanger og slangetilbehør til brug i slamsuger- og tørsugerbranchen i vores seneste katalog.

Kataloget er i A5-format, hvilket gør det nemt at medbringe i bilen. Hvis du ønsker en trykt udgave, kan du bestille det på vores produktkatalogside. Kataloget kan naturligvis også downloades som PDF. 

Vi tilbyder en bred vifte af produkter, der er nøje udvalgt for at sikre, at vores kunder får den bedste kvalitet til den mest overkommelige pris. Uanset om du leder efter slanger, dyser, tilslutninger eller andre slangetilbehør, vil du finde det i vores katalog.

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder den bedste service og de bedste produkter på markedet. Kontakt os i dag for at lære mere om vores sortiment og hvordan vi kan hjælpe dig.

Produktkatalog med alt indenfor slamsugerslanger og koblinger, tørsugerslanger og gylleslanger

Vi har slanger til et hvert formål...

Kanalspuleslanger til kloakspuling

Kanalspuleslange PUR 

En yderst fleksible og slidstærk slange til spuling af kloakrør og lign. Den er fremstillet af termoplast i høj kvalitet og forstærket med to lag kraftige tekstilflet, der gør det muligt at opnå et arbejdstryk på op til 275 bar. Den grønne polyurethan udvendigt gør slangen yderst slidstærk samt vejr- og UV-bestandig.

Kanalspuleslange PUR

Kanalspuleslange PUR 1/4" forfang

Yderst fleksibel og slidstærk slange, som fungerer som forlængerslange til Kanalspuleslange PUR og kan anvendes til spuling af vandlåse og drænrør. Den er fremstillet af termoplast i høj kvalitet og forstærket med to lag kraftige tekstilflet, der gør det muligt at opnå et arbejdstryk på op til 175 bar. Den grønne polyurethan udvendigt gør slangen yderst slidstærk samt vejr- og UV-bestandig.

Kanalspuleslange PUR 1/4" forfang

Kanalspuleslange GUMMI

Yderst slidstærk og fleksibel kanalpuleslange til spuling af kloakrør. Den specielt udviklede gummiblanding garanterer en lang levetid, høj slidstyrke og ekstrem fleksibilitet (lille bøjningsradius). 

Kanalspuleslange GUMMI

Spulehoveder

Vi har spulehoveder til et hvert formål - med og uden dyser. Spulehovederne monteres på kanalspuleslangen og anvendes til rensning af kloaker og dræn. 

Spulehovederne er i rustfri stål og fås i forskellige størrelser fra 1/4" til 1 1/4".
Spulehovederne fås i "standard" størrelser, men kan også dimensioneres efter behov.

Spulehoveder

Fleksible PVC slanger

Hubaflex "Q"

Universal suge- og trykslange yderst velegnet til industrivand, slam, mudder, gylle og lette kemikalier. PVC slangen er superelastisk og kulderesistent og fås i blå og orange efter ønske. 

Hubaflex "Q"

Hubaflex "NO" & Hubaflex "NO AS"

Slidstærk, oliebestandig suge- og trykslange til industrivand, slam, mudder, gylle, olier og lette kemikalier. PVC slangen er yderst fleksibel også når den benyttes under lave temperaturer. Slangen er glat udvendig.

Hubaflex NO fås også i en antistatisk udgave (Hubaflex "NO AS")

Hubaflex "NO" / Hubaflex "NO AS"

Hubaflex "CF" & Hubaflex "CF AS"

Super fleksibel suge- og trykslange til spildevand, gylle og mineralske olier. PVC slangen er super elastisk - også ved lave temperaturer.

Hubaflex CF fås også i en antistatisk udgave (Hubaflex "CF AS")

Hubaflex "CF" / Hubaflex "CF AS"

Sugerør i aluminium

Vores sugerør fås som standard i Ø75 mm, Ø100 mm og Ø150 mm og i længder fra 1 m til 6 m.

Sugespidsen kan skæres i vinkel efter ønske (f.eks 45 grader spids).

Kassetteslanger

Kassetteslange ASPIKLER N

Trelleborg er markedsførende indenfor kassetteslanger. Slangen er fremstillet af SBR gummi, forstærket med syntetisk tekstilvæv og en kraftig stålspiral, som gør den yderst slidstærk. Derfor er den specielt velegnet til slamsugning på alle typer køretøjer med tagmonteret rulle eller kassettesystem, hvor der transporteres industrivand, slam og mudder.

Kassetteslange ASPIKLER N

 

Kassetteslange Fladkorrugeret Standard / Oliebestandig

Fladkorrugeret kassetteslange/tårnslange. Slidstærk suge- og trykslange til slidende materialer. Anvendes i forbindelse med slamsugning.
Slangerne er elektrisk ledende via kobberafledningstråd, hvis den forbindes til slangens koblinger.

Fås både i NR/SBR og NBR.

Kassetteslange fladkorr. NR/SBR / Kassetteslange fladkorr. NBR

 

Kompositslanger

MultiLine 1031 PP/GG

Fleksibel og let suge- og trykslange til olie- og benzinprodukter samt lette kemikalier. Som følge af dens lave vægt er den let at håndtere og et godt alternativ til de tunge og mere stive gummislanger. 

Slangen har en PP liner og både den indvendige og udvendige stålspiral er i galvaniseret stål. Slangen tåler temperaturer fra -30˚C til +100˚C. Slangen findes også i en "high temp" udgave med E-CTFE liner, som tåler temperaturer op til 160˚C. 

MultiLine 1031 PP/GG

Har du brug for en kompositslange til f.eks. stærkere kemikalier eller levnedsmidler, så har vi også det på lager. Vi hjælper gerne med at finde den rette slange. 

 

Olieslanger

NAFTA 10 / NAFTA 16

En olieslange fra NAFTA-serien er det oplagte valg hvis du skal bruge en slidstærk og holdbar suge- og trykslange, f.eks. til læsning/aflæsning af olie. Den sorte, glatte, syntetiske gummi gør slangen velegnet til mineral olie produkter og olie produkter med op til 50%/60% aromater. Slangerne er med antistatisk tråd.

NAFTA 10 kommer i størrelserne 2" og 3" og NAFTA 16 kommer i 4".

NAFTA 10 NAFTA 16

Carbur/SP10L

Let suge- og trykslange til mineralolieprodukter med max. 50% aromater. Slangen er yderst slidstærk og holdbar. 

Olieslangen kommer i 1", 1 1/4", 1 1/2" og 2".

Carbur/SP10L

 

Materialetransport & tørsugerslanger

Slidgodsslange

Fontenays Slidgodsslange er en slidstærk gummislange som er yderst velegnet til materiale transport. Slangen fås fra 2½" til 8" og i længder fra 1m til 40m. Slangen kan leveres færdigmonteret med koblinger (typisk DISAB®) efter behov og trykprøvet.

Slidgodsslange

Arbejdsslange

Fontenays arbejdsslange er en antistatisk og slidstærk suge- og trykslange særligt anvendelig til tørgods. Yderst velegnet som arbejdsslange på mammutslanger (tørstofsuger). 

Arbejdsslange

HubaVac Superlight arbejdsslange

Vores nye HubaVac Superlight er en ekstremt fleksibel og antistatisk arbejdsslange til tørsugning. Slangen er let at håndtere, og mindre stiv at arbejde med end andre arbejdsslanger på markedet. 

HubaVac SuperLight

 

Slangerne monteres typisk med DISAB® koblinger. Se vores udvalg af DISAB kolbinger her: DISAB®

 

Fladliggende trykslanger

Getex®

Getex® er en super let og fladliggende kvalitetsbrandslange til brandbekæmpelse eller dræning af vand ved oversvømmelse. Brandslangen består af cirkulær vævet polyester med en EPDM gummi innerliner. Tåler et arbejdstryk på op til 35 bar. 

Et godt valg, hvis slangen skal håndteres over store afstande. 

Getex®

 

Entreprenør vandslange

Entreprenør vandslangen er en let og fleksibel vandslange som er yderst velegnet til vandtankning. Slangen er monteret med bindslede Storz koblinger. 

Entreprenør vandslange

Vandslanger

Industrivandslange ST

Industrivandslange ST er en universal, fleksibel og let suge- og trykslange, som er særligt velegnet til brug i industrien og i landbruget. Slangen kan bruges til transport af vand, gødning, let slidende materialer og let olieholdigt vand. 

Industrislange ST

Super Hot-Water 2-lags

Kraftig og super fleksibel højtryksslange i 3/8". Den indvendige og udvendige syntetiske gummi gør slangen varmtvandsbestandig, og sikrer at slangen tåler temperaturer op til 155˚C. Slangen er desuden olie-, slid-, vejr- og ozonbestandig. 

Yderst velegnet til spuleopgaver med højt tryk og højre temperaturer i forbindelse med rengøring i industrien. Også velegnet til slangeopruller.

Super Hot-water 2-lags

Trico vandslange

Stærk og fleksibel vandslange med glat inderlag af fleksibel PVC og slidstærk flettet polyester forstærkning udvendig. Slangen tåler op til 10 bar arbejdstryk og -15˚C til +60˚C.

Trico vandslange 

 

Slangetilbehør

TW koblinger (Tankvognskoblinger)

Tankvognskoblinger er assymetriske koblinger som bruges til transport af væsker, fast materiale og gasser (med undtagelse af damp og flydende gasser).

Hunkoblingen (MK) samles med hankoblingen (VK) af samme størrelse. Låsehåndtaget sikrer at samlingen holdes låst trods vibrationer. 

TW koblinger

STORZ koblinger

Storz koblinger er en lynkobling som typisk monteres på brandslanger til transport af vand. 

Til forskel fra andre typer af koblinger kan enhver Storz kobling samles med enhver anden Storz kobling. Storz består altså ikke af en "han" og "hun" part.

Storz koblinger

BAUER koblinger

Bauer koblingerne i galvaniseret stål, benyttes ofte når der er behov for nem og hurtig tømning og påfyldning af vand og gylle. 

Han- og hun parten kobles med en låsering og monteres med spændebånd.

Koblingerne fås med udvendig rørgevind eller slangestuds.

Bauer koblinger

PERROT koblinger

Perrot koblingerne er en serie af koblinger i galvaniseret stål som kobles med en låsering. Koblingerne benyttes ofte til nem og hurtig tømning og påfyldning af vand og gylle.

Perrot koblinger

CAMLOCK koblinger

Camlock koblingerne er en serie af lynkoblinger som fås med udvendig gevind, indvendig gevind (med og uden bundpakning) og med slangestuds. Serien indeholder desuden prop og dæksel. 

Koblingerne er dimensioneret jf. Federal Mil A-A-59326A og fås med pakninger til et hvert formål.

Camlock koblinger

DISAB® koblinger

Disab® koblingerne monteres ofte på slidgodsslanger eller arbejdsslanger og er særligt velegnet når du har brug for en holdbar kobling til transport af slidende materialer som grus, sand og aske. 

Koblingsflangerne samles med spændering. 

Disab koblinger

Samlede overgange 

Vi samler koblingerne for dig - uden at det koster ekstra. 

Vi har de fleste typer af koblinger på lager, og vi samler dem gerne for dig. Vi opretter dem som varenummer, så det er nemt og hurtigt at genbestille når behovet opstår.

Skal de monteres på en slange klarer vi også det.

Samlede overgange

Slangestudse for spændebånd

Vi har et stort lager af forskellige typer af slangenipler og tilhørende forskellige typer af spændebånd, 


King slangenipler
Slangenippel for spændebånd
Spændebånd
Bandimex

Slangestudse for klembakker

Slangestudse for klembakker er på lager i de fleste materialer;

Rustfri stål - Messing - Aluminium
E-CTFE coated Rustfri stål - PP - Stål

De fås i forskellige størrelsesforhold fra 1/2" til 4" og med forskellige gevindtyper.

Slangestudse for klembakker
Klembakker

HubaGrip løftehåndtag


Med dette lette HubaGrip løftehåndtag er det lettere for dig at løfte/flytte en slange, uden at beskadige den. På samme tid sikrer du dig selv en lettere håndtering og mere flydende bevægelse når du arbejder med tunge og stive slanger. 

HubaGrip er et let og slidstærkt løftehåndtag til sikker og effektiv håndtering af slanger. Fås til 3", 4" og 6" slanger.

 Hubagrip løftehåndtag

HubaGuard slangeoverkørsel

Kraftig og sikker slangeoverkørsel, som bruges til effektiv og sikker
slangeføring/overkørsel ved tung trafik f.eks. på byggepladser.
HubaGuard er udstyret med 4 kanaler og har en ru og skridsikker overflade.
Kan let forlænges ved at sammensætte flere HubaGuards.

 HubaGuard overkørsel

Hose Management aftale
(service aftale)

Lad os tage ansvaret for at trykprøve, efterse og dokumentere jeres slanger.

Med en ”Hose management aftale” får du et uvildigt bevis på, at du har gjort, hvad du kan for at sikre, at jeres slanger er i orden. Du dokumenterer dine medarbejderes sikkerhed og minimerer risikoen for udslip og nedbrud i driften.

Hose Management aftale

Hurtig levering - sving bare ind:

Selvom vores primære fokus er at levere kvalitetsprodukter, er vi også dedikerede til at sikre en hurtig levering til vores kunder. Derfor monterer vi selv studse og koblinger og udfører trykprøvning på de færdige slanger. Dette sikrer ikke kun kvaliteten af produktet, men betyder også, at vi kan levere dine varer utrolig hurtigt.

Vi opbevarer en bred vifte af slanger og koblinger på vores lager, hvilket betyder, at vi kan levere færdigmonterede og trykprøvede produkter fra dag til dag. Så hvis du har brug for en hurtig levering, er vi det perfekte valg for dig.

Ud over vores sortiment af slanger og koblinger, tilbyder vi også et stort udvalg af tilbehør til slamsuger industrien. Vores ekspertise indenfor dette felt betyder, at vi kan rådgive dig om det bedste udstyr til dine specifikke behov.

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder den bedst mulige service, og vi vil altid gå den ekstra mil for at sikre din tilfredshed.

Kvalitetssikring af trykslanger og slamsuger slanger

Inden levering af trykslanger, PVC slanger, gylleslanger og slamsugerslanger der er udstyret med koblinger eller studse af Fontenay A/S, gennemgår vi enten en dorntest eller en trykprøvning, alt efter produktets type. Vores trykprøvning følger de gældende standarder for at sikre, at vores produkter er af højeste kvalitet.

For at sikre en fortsat god funktion af både trykslanger og slamsuger udstyr, tilbyder vi en Hose Management aftale, hvor vi kan udføre eftersyn, trykprøvning og service af produkterne efter behov. Du kan derfor handle udstyr til slamsugere trygt hos os.

Læs mere om vores Hose Management aftale her