Gå til forsiden
Info in English

 

Kompressorer

Klik på billede eller overskrift for flere specifikationer (pdf). Klik her hvis du mangler en PDF-læser eller hvis du ønsker at opdatere den du har

  GD150
GD150 er en kompakt, letvægts lamel kompressor designet til oliefri udlevering af flydende bulk, f. eks. flydende levnedsmidler, opløsningsmidler, syrer, alkali, varm bitumen, kunstharpiks og andre kemikalier.

Tilbehør

Reservedele
  GD175
GD175 er en højtydende, kompakt, letvægts lamel kompressor designet til en hurtig, støjsvag og oliefri udlevering af flydende bulk, f.eks. flydende levnedsmidler, opløsningsmidler, syrer, varm bitumen, kunstharpiks og andre kemikalier.

Tilbehør

Reservedele
  J200
Jupiter 200 er en let, kompakt lamel kompressor der er konstrueret til udledning af oliefri væsker, f.eks flydende fødevarer, opløsningsmidler, syrer, baser, varm bitumen, harpiks og andre kemikalier.

Tilbehør

Reservedele
  SC200
SC200 er en let, kompakt skruekompressor konstrueret til oliefri væsker fra tanke, som f.eks flydende levnedsmiddel, opløsningsmidler, syrer, baser, varm bitumen, harpiks og andre kemikalier. Maskinen har ingen sliddele i kompressionsrummet, det gør at den har lave drifts- og vedligeholdelsesomkostninger.

Tilbehør

  XK18
XK18 er en skruekompressor som er robust, giver et højt flow, er oliefri, kontaktløs, lav vedligeholdelse, designet til forureningsfri udledning af f.eks. korn, træpiller, sukker, plast granulat og foderstoffer. Og til udledning af mere kompakt løs-pulver produkter (f.eks. cement, mel og kalk)

Tilbehør

Reservedele
  XK12
XK12 er en skruekompressor som er robust, giver et medium flow, er oliefri, kontaktløs, lav vedligeholdelse, designet til forureningsfri udledning af tætte bulk-pulver-produkter (f.eks cement, mel og kalk)

Tilbehør

Reservedele


Klik på billede eller overskrift for flere specifikationer (pdf).