Slanger til fødevareindustrien

Fødevarelovgivningen er hel central for produktionen af mad- og drikkevarer i Danmark. Det samme er stabil drift. Derfor har vi et stort lager af levnedsmiddelgodkendte slanger og koblinger. Alt sammen i en god, og certificeret kvalitet.

Vi monterer selv koblinger og studse på slangerne, så du får en slange der er samlet efter jeres behov. Vi trykprøver slangen, og leverer altid certifikater og fuld dokumentation med på slangen.

PTFE og ATEX slanger på lager

Vi har "standardløsninger" liggende klar på vores lager, f.eks. PTFE(Teflon®)-slanger og tilhørende PTFE-linede koblinger (jf. FDA og EC 1935/2004 standarder og med 3.1 certifikat) eller ATEX godkendte aflæsseslanger, CIP-/SIP-slanger og suge- og trykslanger.

Specialløsninger

Hvis ikke "standardløsningen" er dækkende, får vi lavet en studs der passer. Vi tager projektlederrollen og sørger for al kommunikation med vores samarbejdspartnere. Du får et færdigt, komplet og fuldt dokumenteret produkt klar til brug uden af skulle bruge tid på koordinering og papirarbejde.

Har du brug for hjælp?

Så kontakt Praviin, som er ansvarlig for slanger og slangetilbehør til håndtering af fødevarer.

 

Praviin Selvanayagam

Technical Project Manager
Ingeniøruddannet projektleder

+45 7620 1284
pse@fontenay.dk

Dokumentationen iorden

En slange til fødevareindustrien sælges altid med fuld sporbarhed, relevante certifikater og sikkerhed for at slangen opfylder gældende lovgivning.

Er du i tvivl om, om dine slanger overholder lovgivningen? Så giv os et kald til en uforpligtende snak.

Hurtig levering

For at kunne tilbyde hurtig levering, har vi oparbejdet et stort lager af slanger og koblinger. 

Vi montere slangerne selv, med de ender du ønsker, så du hurtigt kan komme videre.

Trykprøvning

Vi trykprøver alle trykslanger som vi monterer med koblinger eller studse inden afsendelse. Vi trykprøver jf. gældende standarder. Det er din sikkerhed for, at slangen er i orden når du får den. 

Vi tilbyder endda en Hose Management aftale, hvor vi efterfølgende kan efterse, trykprøve og servicere slangerne. Du får et uvildigt bevis for, at du har gjort alt hvad du kan for at sikkerheden er i orden. 

Læs mere om vores "Hose management aftale" her