.

 

 

 

 

 

 

 

 

Alt i slanger og koblinger til industrien

Sortiment baseret på mere end 30 års erfaring

Hos Fontenay finder du alt i slanger og koblinger til brug i industrien. Igennem mere end 30 år har vi leveret sikre slangeløsninger til transport af alt fra olie til fødevarer. 

Vi har et komplet sammensat slange- og slangetilbehørs sortiment til hver af de brancher vi bevæger os i, og vi har et stort lager af "standard varer" til hver branche, som skal sikre at vi kan tilbyde hurtig levering.

Rederier & bunker - Tankvogne - Slamsuger - Petrokemi - Kemi - Bioenergi - Levnedsmidler - Pharma

 

Fleksible service og hurtige levering

Vi ved at behovet for en slange ofte opstår akut som følge af en defekt, som altid er ubelejlig. Derfor er vores vigtigste opgave at sørge for at have et stort lager og servicepersonale tilgængeligt, således at du kan komme hurtigt videre. 

Til de mest almindelige slanger til hver branche har vi et stort lager af alle de dele som skal til for at samle slangen, således at vi ofte kan levere en ny med meget kort varsel.

Alle trykslanger enten trykprøves eller dorntestes inden levering. Altid efter gældende standarder og med fuld dokumentation.

 

.

 

Kompositslanger til et hvert formål

Vi har kompositslanger til transport af et hvert medie, med forskellige temperaturområder og trykområder.
Kompositslanger er et let og fleksibelt alternativ til store og tunge gummislanger. Vores kompositslanger er i super kvalitet, og vi tør godt sige, at vi har danmarks største lager i kompositslanger til forskellige formål. 

For nemhedens skyld er vores kompositslanger opdelt i serier: 

Fuelline serien - En serie af slanger som er ideel til olie- og benzin biler

Multiline serien - En multifunktionel slange, velegnet til både olie, benzin og lette kemikalier

Chemline serien - En serie af slanger til transport af kemikalier

Vapourline serien - Dampreturslange til returføring af dampe fra benzintanken.

Bunker slanger - bunkerslanger til transport af et hvert medie. 

Vi samler og trykprøver slangerne, og de leveres altid med fuld sporbarhed og dokumentation. 

Læs mere om vores kompositslanger her

Stort lager af fleksible PVC slanger

Vores Hubaflex serie af sugeslanger findes på lager i mange varianter og størrelser. Hos os finder du altid en fleksibel PVC slange som passer til dit behov og din tålmodighed. 

Hubaflex Q 

Hubaflex Q er vores serie af universal suge- og trykslanger yderst velegnet til industrivand, mudder, lette kemikalier, slam og gylle. Den super elastiske og kulderesistente slange fås i blå eller orange efter ønske.

Læs mere om Hubaflex Q her

Hubaflex NO og NO AS

Har du brug for en slidstærk og oliebestandig suge- og trykslange, så er det Hubaflex NO serien du skal vælge. PVC slangen  er udover olie, også velegnet til industrivand, slam, mudder, gylle og lette kemikalier. Meget fleksibel slange, som også er fleksibel når den benyttes under lave temperaturer. Slangen har en glat overflade. 

Hubaflex NO fås også i en antistatisk udgave: Hubaflex NO AS

Læs mere om slangerne her: Hubaflex NO / Hubaflex NO AS

Hubaflex CF og CF AS

Super fleksibel suge- og trykslange til spildevand, gylle og mineralske olier. PVC slangen er en sort slange med blå udvendig spiral. Super elastisk sugeslange - også ved lave temperaturer.

Hubaflex CF fås også i en antistatisk udgave (Hubaflex "CF AS")

Læs mere om slangerne her: Hubaflex CF / Hubaflex CF AS

En del af TESS 

Skulle du, mod forventning, ikke kunne finde det du skal bruge hos os i Middelfart, har vi en stor koncern, TESS, i ryggen som står yderst stærkt på det skandinaviske marked.

Her i Danmark gør de sig særligt bemærket på off-shore bunkerslanger og hydraulik, men til det globale marked finder ALT i industrislanger.